۴ دی ۱۳۹۹، ۱۱:۴۰

سرپرست پلیس فتا هرمزگان اعلام کرد:

جعل پیج های اینستاگرام،اغفال فالورها و فروشندگان بی خبر درهرمزگان

جعل پیج های اینستاگرام،اغفال فالورها و فروشندگان بی خبر درهرمزگان

بندرعباس - سرپرست پلیس فتا هرمزگان از تشکیل پرونده ای با موضوع جعل و کلاهبرداری از طریق جعل پیج های اینستاگرامی در سطح استان خبرداد.

به گزارش خبرگزاری مهر، احسان بهمنی، بیان داشت: احدی از طلافروشان به پلیس فتا استان مراجعه و طی گزارشی مدعی شد مدتی است شخصی به صورت غیرحضوری و ناشناس به حسابش پول واریز می‌کند و با اعزام راننده‌ای ثابت در اسنپ از وی سکه خریداری می‌کند، لذا مراتب برای پیگیری و تشکیل پرونده از طریق معاون محترم دادستان شهرستان بندرعباس کسب تکلیف شد.

این مسئول انتظامی بیان کرد: طی تحقیقات و بررسی‌های انجام شده مشخص گردید شخصی ناشناس در نقش خانمی پولدار تنها از طریق پیام رسان با راننده‌ای شاغل در اسنپ ارتباط کاری و به صورت همیشگی با واریز حق الزحمه بیش از حد، موفق به هدایت وی برای تحویل بسته‌های گوناگون از فروشگاه‌های متنوع به ویژه دریافت سکه‌های طلا از مغازه‌های طلا فروشی می‌شود.

وی افزود: با تحقیقات میدانی و اقدامات پلیسی شخص واسط در محل مقرر جهت تحویل بسته خریداری شده شناسایی و دستگیر شد، وی در ابتدا مدعی می‌شود با متهم اصلی به عنوان دوست مجازی در اینستاگرام آشنا شده است و طبق سفارش کاری اقدام به دریافت بسته‌ها از راننده اسنپ و ارسال آن برای کارفرما می کرده است، لذا عاقبت با مشاهده ادله مجرمانه ناگزیر لب به اعتراف می‌گشاید و اظهار می‌دارد که متهم فامیل او می‌باشد و آگاهانه با وی همکاری داشته است.

وی بیان کرد: سرانجام با تکمیل ادله جرم و مستندات، محل سکونت متهم شناسایی و پس از هماهنگی با مقام محترم قضایی شخص مربوطه دستگیر و دستگاه‌های بسیاری از قبیل کنسول بازی، مک بوک و گوشی‌های آیفون از متهم نهایی توقیف شد همچنین مقداری زیادی سکه طلا یافت شد، متهم با شناسایی پیج اشخاص پولدار ایرانی خارج نشین و یا داخل کشور، با ادعای هک پیج قبلی و راه اندازی پیج جدید اقدام به ارسال پیام برای مخاطبین آن شخص و اغفال آنها برای واریز مبالغ میلیونی به بهانه نیاز موقت با اعلام شماره کارت فروشندگان فعال در استان هرمزگان می کرده است.

سرگرد بهمنی اظهار کرد: متهم در مجموع، بیش از ۲۳۰ میلیون تومان طی ۲۳ فقره از مخاطبین هدف در اینستاگرام کلاهبرداری می‌کند. با بررسی سامانه‌های در اختیار پلیس فتا محرز گردید بیش از ۲۰ پرونده با ماهیت و مشخصات مشترک در سطح کشور تشکیل شده است و همچنین طی اطلاع رسانی به پلیس فتا استان‌های مربوطه پرونده‌های فوق به شعبه مربوطه در دادسرای عمومی و انقلاب شهرستان بندرعباس ارجاع شده است.

سرپرست پلیس فتا استان هرمزگان در تحلیل این خبر عنوان کرد: اعتماد بیجا و زودباوری مخاطبین در زمان مشاهده تصاویر شخص آشنا در پیج مشابه اینستاگرامی و عدم راستی آزمایی از طریق کانال‌های ارتباطی دیگر، بسترساز جرائم کلاهبرداری از این قبیل است.

وی بیان داشت: بر همین اساس بیش از هر زمان دیگری این نیاز احساس می‌شود که رسانه ملی با اهتمام بیشتری با بهره گیری از دانش و تجربیات پلیس فتا استان‌ها با پیاده سازی طرح‌های گسترده اقدام به تولید برنامه‌های آموزشی متنوع و جذاب با محوریت جرائم سایبری نماید و فعالیت‌های پررنگ‌تری در حوزه پیشگیری از جرائم سایبری داشته باشد.

کد خبر 5103732

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha